Kennisgeving voornemen tot overeenkomst groenstrook Wiegert 1 te Valkenburg.

 

 

Gemeente Valkenburg aan de Geul

 

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Valkenburg aan de Geul (hierna te noemen: de gemeente) maakt bekend dat de gemeente voornemens is om een overeenkomst te sluiten om twee percelen (groenstroken), gelegen bij de Wiegert 1 te Valkenburg te verkopen en te leveren aan de familie Vloet (hierna te noemen: Vloet).

Het betreft daarbij de volgende onbebouwde percelen, kadastraal bekend als gemeente:

- Schin op Geul B 2267, ter grootte van 111 m²;

- Schin op Geul B 2268, ter grootte van 111 m²;

 

De gemeente is voornemens de koopovereenkomst aan te gaan met Vloet, omdat Vloet eigenaar is van de aangrenzende percelen. Verder bevat de voorgenomen verkoop delen van de openbare ruimte (een groenstrook) waarop of waarboven de bestaande tuin en overige inrichting van de privé-eigendommen wordt uitgebreid. De meest geschikte gegadigde voor deze percelen is dan ook de aangrenzende eigenaar.

 

Bent u van mening dat u ook in aanmerking dient te komen voor de aankoop van de onroerende zaak omdat u interesse heeft in de aankoop van de onroerende zaak en ook aan de gestelde criteria kunt voldoen, dan kunt u dit schriftelijk en gemotiveerd uiterlijk 23 mei 2022 om 12.00 uur aan de gemeente kenbaar maken. In dat geval onderzoekt de gemeente of de verkoop alsnog op basis van een openbare verkoopprocedure dient plaats te vinden.

 

Het kenbaar maken van interesse doet u door een e-mail te sturen naar info@valkenburg.nl onder vermelding van "Interesse inzake overdracht gronden Wiegert 1 te Valkenburg”.

 

 

Naar boven