Collectieve ontheffingen geluid 2022 voor de Nuenense kermis aan Centrum (Park) te Nuenen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Nuenen maken bekend, dat ze op 19 april 2022 de kermis Nuenen als collectieve dagen, als bedoeld in artikel 4:2 lid 1 van de APV, aan hebben gewezen. Op grond van artikel 4:2 lid 1 van de APV worden door het college van burgemeester en wethouders jaarlijks collectieve dagen vastgesteld waarop voor de ondernemingen de geluidgrenswaarden van het Activiteitenbesluit milieubeheer, niet van toepassing zijn.

Binnen de randvoorwaarden van de APV worden daarmee meer decibellen en langer muziekgeluid toestaan tijdens de Nuenense kermis. Voor 2022 worden de volgende dagen voorgesteld als collectieve dagen.

Voor Nuenen Centrum (Park):

  • -

    Kermis Nuenen, vrijdag 8 juli tot en met dinsdag 12 juli.

Het collegebesluit met bijbehorende stukken liggen met ingang van 28 april 2022 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage. De stukken kunnen op afspraak of tijdens openingstijden bij de receptie van het gemeentehuis Jan van Schijnveltlaan 2 te Nuenen worden ingezien.

Binnen de termijn van ter inzage ligging kan een ieder een gemotiveerde zienswijze over dit ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Een schriftelijke zienswijze richt u aan de gemeenteraad van Nuenen, postbus 10.000, 5670 GA Nuenen. U kunt een brief per post of online (DigiD) naar ons sturen. Een elektronische brief (geen e-mail) wordt als een officiële brief in behandeling genomen. Een zienswijze kan ook mondeling kenbaar worden gemaakt bij de heer B. van Dinther van de afdeling Ontwikkeling (telefoonnummer 040 263 1631).

Nuenen, 19 april 2022

Burgemeester en wethouders van Nuenen c.a.

Naar boven