Tijdelijke verkeersmaatregelen Koningsdag 27 april 2022

Burgemeester en wethouders van Krimpen aan den IJssel maken bekend dat op 27 april 2022 Koningsdag wordt gevierd op diverse locaties in de gemeente.

Voor een goede gang van zaken is besloten tot de volgende tijdelijke verkeersmaatregelen op 9 april 2022:

Voor een aantal gebieden gelden afzettingen:

Vanwege de aubade en het concert van de fanfare van Concordia voor het Raadhuis zijn de volgende wegen in de ochtend afgesloten: Weteringsingel tegenover het Raadhuisplein, parkeerplaats tegenover Dirk, parkeerterrein Raadhuisplein ter hoogte van de oplaadpalen.

Krimpen Klassiek: afsluiting van het parkeerterrein van zwembad De Lansingh/Cascade bij de ingang van 7.00 tot 12.30 uur.

Tijdens de vrijmarkt zal de Elckerlyc vanaf de Nachtegaalstraat tot aan het Koekoeksplein worden afgesloten.

Tijdens de muzikale water(licht)show om 21.00-21.30 uur in het Middenweteringpark zal gedeeltelijk de Middenwetering (gedeelte vanaf de Burgemeester Aalberslaan tot aan de Nieuwe Vliet) worden afgesloten. De busroute wordt omgelegd.

Bij de genoemde afzettingen worden dranghekken geplaatst en zijn verkeersregelaars aanwezig. Bij de locatie aubade geldt dezelfde regeling als met het Krimpen Festival met betrekking tot het doorlaten van auto’s.

Bij de modelspoorbaan zullen dranghekken geplaatst worden, zodat de route voor het verkeer naar de Fast Ferry open blijft. Hierbij zijn verkeersregelaars aanwezig.

Krimpen aan den IJssel, 19 april 2022

Burgemeester en wethouders van Krimpen aan den IJssel,

De secretaris,

De burgemeester,

Naar boven