Ontwerp omgevingsvergunning Margrietenlaan 8 Hillegom

Burgemeester en wethouders van gemeente Hillegom maken bekend dat, gelet op artikel 2.1, 2.10, en 2.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, de ontwerp omgevingsvergunning voor het afwijken van het gebruik van agrarisch naar een woon bestemming en het uitbreiden, wijzigen van de woning op het perceel Margrietenlaan 8 te Hillegom ter inzage ligt.

Plangebied

Het plangebied betreft het perceel Margrietenlaan 8 te Hillegom, kadastraal bekend als Hillegom, sectie A, perceelnummer 7991 en 7992.

Inhoud plan

De op 27 januari 2021 ingediende aanvraag omgevingsvergunning heeft betrekking op het afwijken van het gebruik van de bedrijfswoning naar een burgerwoning met bijbehorende bebouwing voor berging en beroep aan huis en buitenruimte en het bouwen van een uitbouw aan de achterzijde en het wijzigen van de gevels van de woning op het perceel Margrietenlaan 8 te Hillegom.

Op grond van voorliggende ruimtelijke onderbouwing voor het plan, die onderdeel uitmaakt van de aanvraag omgevingsvergunning, is er sprake van een goede ruimtelijke ordening.

Ter inzage

De ontwerp omgevingsvergunning met bijbehorende stukken ligt van woensdag 19 januari 2022 t/m dinsdag 1 maart 2022 voor een ieder ter inzage.

Inzien

De ontwerp omgevingsvergunning met bijbehorende stukken ligt ter inzage in het gemeentehuis in Hillegom, aan Hoofdstraat 115.

Vanwege de coronamaatregelen werken wij alleen op afspraak. Wanneer u langs wilt komen om de ontwerp omgevingsvergunning in te zien, dan kunt u telefonisch een afspraak maken met Elske Kraay of Ralph Menks via het algemene telefoonnummer 14 0252.

U kunt ook kijken op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl voor de authentieke digitale bestanden. De IMRO code van het plan is: NL.IMRO.0534.OMGVMargrietenlaan8-ON01.

(N.B. Als er verschillen zijn tussen de analoge en digitale versie, is op grond van artikel 1.2.3. van het Besluit ruimtelijke ordening de digitale versie op www.ruimtelijkeplannen.nl beslissend).

Zienswijzen

Binnen de termijn, dat de ontwerp omgevingsvergunning ter inzage ligt, kunt u schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Hillegom, Postbus 32, 2180AA Hillegom, tel. 14 0252, onder vermelding van zaaknummer Z-21-165577.

Informatie

Voor vragen en informatie over het plan kunt u per mail contact opnemen met Elske Kraay (e.kraay@hltsamen.nl) van domein Ruimtelijke Ontwikkeling, of Ralph Menks (r.menks @hltsamen.nl) van domein Publieksservice. U kunt ook telefonisch contact opnemen via telefoonnummer 14 0252.

 

Naar boven