Besluit omgevingsvergunning Milieu Bankhoeve 11, Wijchen

 

Het onderstaande definitief besluit in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht is door het college burgemeester en wethouders van Wijchen op genoemde datum verzonden naar:

 

Bankhoeve 11, Wijchen , het milieuneutraal veranderen van een varkenshouderij , besloten en verzonden op 22 april 2022 .

 

Ter inzage / informatie

Het besluit met de daarbij behorende stukken ligt met ingang van 28 april 2022 gedurende een termijn van zes weken ter inzage. Wilt u de stukken inzien, bel dan (024) 751 7700 of stuur met vermelding van het OLO-nummer 6669297 en/of het zaaknummer W.Z22.100449.01 een email naar wabo@odrn.nl.

Beroep en mogelijkheid van voorlopige voorziening

Belanghebbenden kunnen binnen 6 weken nadat dit besluit is bekendgemaakt een bezwaarschrift indienen.

Het bezwaarschrift moet zijn ondertekend en bevat ten minste: de naam en adres van indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar en beroep is gericht, waaronder het zaaknummer en datum besluit en de gronden van het beroep.

Wanneer een bezwaarschrift wordt ingediend, kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening worden gedaan bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Gelderland, team bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem.

Voor individuele burgers (niet voor advocaten en niet voor gemachtigden namens een bedrijf of organisatie) bestaat de mogelijkheid digitaal beroep of een verzoek om het verzoek digitaal in te dienen. Meer informatie kunt u vinden op www.rechtspraak.nl.

 

Naar boven