Definitief Besluit omgevingsvergunning Milieu Wegelaar 9, Balgoij

 

Het onderstaande definitief besluit in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht is door het college burgemeester en wethouders van Wijchen op genoemde datum verzonden naar:

 

Wegelaar 9 Balgoij , het ver anderen van een inrichting (arti kel 2.1., eerste lid, onder e, van de Wabo , realiseren van huisvesting voor vleesstieren in de loods , besloten en verzonden op 22 april 2022 .

 

Ter inzage / informatie

Het besluit met de daarbij behorende stukken ligt met ingang van 28 april 2022 gedurende een termijn van zes weken ter inzage. Wilt u de stukken inzien, bel dan (024) 751 7700 of stuur met vermelding van het OLO-nummer 6182687 en/of het zaaknummer W.Z21.105080.01 een email naar wabo@odrn.nl.

Beroep en mogelijkheid van voorlopige voorziening

Belanghebbenden kunnen een beroepsschrift indienen bij de rechtbank Gelderland, team bestuursrecht, Postbus 9030, 6800EM Arnhem. Het beroepsschrift moet worden ingediend binnen 6 weken vanaf de dag na de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd.

Het beroepsschrift moet zijn ondertekend en bevat ten minste: de naam en adres van indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar en beroep is gericht, waaronder het zaaknummer en datum besluit en de gronden van het beroep.

Wanneer binnen de beroepstermijn en verzoek om voorlopige voorziening wordt gedan, wordt de inwerktreding van het besluit opgeschort.

Voor individuele burgers (niet voor advocaten en niet voor gemachtigden namens een bedrijf of organisatie) bestaat de mogelijkheid digitaal beroep of een verzoek om een voorlopige voorziening in te dienen. Voor het behandelen van een verzoek om een voorlopige voorziening moet griffierecht worden betaald aan de Rechtbank. Meer informatie kunt u vinden op www.rechtspraak.nl.

 

Naar boven