Toestemming voor het gedeeltelijk intrekken van een omgevingsvergunning voor stal 9 en de daarin te houden varkens aan Broekkant 10 te Beers

Burgemeester en wethouders van de gemeente Land van Cuijk maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht de omgevingsvergunning gedeeltelijk hebben ingetrokken.

Betreft: Intrekken vergunning voor stal 9 en de daarin te houden varkens

Locatie: Broekkant 10, 5437 ND Beers

De beschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 17 januari 2022 gedurende zes weken ter inzage. U kunt de beschikking inzien bij de publieksbalie van de gemeente. Wij verzoeken u hiervoor een afspraak te maken, zodat wij u beter van dienst kunnen zijn.

Tegen de ontwerpbeschikking zijn zienswijzen ingediend.

Beroep

Belanghebbenden en eenieder die zienswijzen heeft ingebracht kunnen binnen 6 weken na de dag dat het besluit ter inzage is gelegd, na publicatie van de kennisgeving, beroep aantekenen bij de Rechtbank Oost-Brabant. Het beroepschrift moet uw naam en adres bevatten, en gemotiveerd, gedateerd en ondertekend zijn. Het beroepschrift moet in tweevoud ingediend worden bij de Sector Bestuursrechtspraak van de Rechtbank Oost-Brabant, Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch.

Voorlopige voorzieningen

De dag nadat de beroepstermijn is verstreken, treedt de beschikking in werking. Het indienen van een beroepschrift stelt de werking van de beschikking niet uit. Als u of belanghebbenden niet willen dat deze beschikking in werking treedt na afloop van de beroepstermijn, kan tijdens die termijn om een voorlopige voorziening worden verzocht bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Oost-Brabant, Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch.

Naar boven