Beschikking maatwerk

Maatwerkvoorschrift Activiteitenbesluit milieubeheer reguliere voorbereidingsprocedure Klaas Fuitestraat 43, 8281 BX te Genemuiden (zaaknummer: Z2021-00013457)

 

Burgemeester en wethouders van Zwartewaterland hebben een maatwerkvoorschrift in het kader van het Besluit algemene regels voor inrichtingen milieubeheer (het Activiteitenbesluit) opgelegd voor het bedrijf op het perceel:

 

Klaas Fuitestraat 43, 8281 BX te Genemuiden, het maatwerkvoorschrift heeft betrekking op het uitvoeren van een bodemonderzoek bij het veranderen van de inrichting.

Het besluit ligt ter inzage in het gemeentehuis. Wanneer u de documenten in het gemeentehuis wilt inzien, vragen wij u een afspraak te maken via het telefoonnummer: 14038. Desgewenst kunt u de documenten digitaal toegestuurd krijgen. Dit kunt u opvragen bij omgevingsloket@odijsselland.nl onder vermelding van zaaknummer Z2021-00013457.

 

Bent u het niet eens met dit besluit?

 

In dat geval vragen wij u eerst telefonisch of via e-mail contact met ons op te nemen. We nemen dan samen met u het besluit door. U kunt hiervoor bellen met de gemeente Zwartewaterland, telefoonnummer: 14038, of e-mailen: info@zwartewaterland.nl .

 

U kunt ook direct een bezwaarschrift indienen. U dient dan een brief te sturen naar het college van burgemeester en wethouders, Postbus 23, 8060 AA Hasselt.

 

In uw bezwaarschrift legt u uit waarom u het niet eens bent met het besluit. U vermeld uw naam, adresgegevens en uw telefoonnummer. Zorgt u ervoor dat uw bezwaarschrift wordt ingediend binnen zes weken na de dag dat dit besluit is verstuurd. Daarmee voorkomt u dat uw bezwaarschrift niet meer kan worden behandeld.

 

Het indienen van een bezwaarschrift schort de werking van het besluit niet op. Kunt u de beslissing op het bezwaarschrift niet afwachten, dan kunt u de voorzieningenrechter van de Rechtbank Overijssel vragen om een voorlopige voorziening te treffen. Het adres daarvoor is Postbus 10067, 8000 GB Zwolle of digitaal (met DigiD) via www.loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Voor de behandeling bent u griffierecht verschuldigd.

 

Nadere inlichtingen: 088 5525 1050. Houd het zaaknummer bij de hand.

 

Naar boven