Voornemen om een vergunning (Z-225351) te verlenen voor de nieuwbouw van twee logiesaccommodaties op het perceel Wagenpad 19 in Middenmeer.

De gemeente Hollands Kroon is van plan om een omgevingsvergunning te verlenen. De vergunning is aangevraagd voor de nieuwbouw van twee logiesaccommodaties t.b.v. de huisvesting voor maximaal 86 tijdelijke arbeidsmigranten.

Waarom publiceert de gemeente dit bericht?

Een omgevingsvergunning wordt bij de gemeente aangevraagd om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laat de gemeente u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. U kunt hier nu op reageren.

Wilt u reageren op de vergunning die de gemeente van plan is te verlenen?

De vergunning die de gemeente van plan is te verlenen is vastgelegd in het ontwerpbesluit. U kunt tot 28 februari 2022 mondeling of schriftelijk reageren op het ontwerpbesluit. Dit heet het indienen van een zienswijze. In deze periode kunt u ook de documenten met informatie over de vergunning opvragen via vergunningen@hollandskroon.nl. Voor informatie over het bekijken van de documenten of andere vragen kunt u ook bellen. Dit kan via het telefoonnummer 088-321 5000. De gemeente bekijkt alle reacties bij het nemen van een definitief besluit.

 

Schriftelijk

Stuur uw zienswijze naar het college van burgemeester en wethouders van gemeente Hollands Kroon, Postbus 8, 1760 AA Anna Paulowna. Vermeld in uw brief het onderwerp: Zienswijze ontwerp uitgebreide omgevingsvergunning (Z-225351) voor de nieuwbouw van twee logiesaccommodaties op het perceel Wagenpad 19 in Middenmeer.

 

Mondeling

Voor een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met Team Vergunningen via telefoonnummer 088 – 321 5000. U kunt hiervoor tot 28 februari 2022 een afspraak maken. Van de mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt.

Naar boven