Maatwerkvoorschrift Activiteitenbesluit Geluid Vormerseweg 25, Wijchen

 

College van burgemeester en wethouders van Wijchen maken bekend dat zij op basis van het Activiteitenbesluit het volgende maatwerkvoorschrift hebben opgelegd:

 

Vormerseweg 25 , 6602NB Wijchen, maatwerk voorschrift Activiteitenbesluit ten behoeve van geluid , verzonden op 15 april 2022 .

 

Ter inzage / informatie

Het besluit en de bijbehorende stukken liggen gedurende een termijn van zes weken ter inzage. Wilt u de stukken inzien, bel dan 024 – 751 7700 of stuur met vermelding van het zaaknummer W.Z21.107105.02 een email naar wabo@odrn.nl.

 

Inwerking treden besluit

Dit besluit treedt in werking met ingang van de dag na haar bekendmaking. Bekendmaking geschiedt door toezending van het besluit. Belanghebbenden kunnen binnen zes weken na de bekendmaking van het besluit een bezwaarschrift indienen. Alleen wanneer binnen deze termijn een verzoek om een voorlopige voorziening wordt gedaan, wordt de inwerkingtreding van het besluit opgeschort.

 

Bezwaar en mogelijkheid van voorlopige voorziening

Belanghebbenden kunnen binnen zes weken nadat dit besluit is bekendgemaakt een bezwaarschrift indienen. Het bezwaarschrift dient te worden gezonden aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Wijchen, postbus 9000, 6600 HA Wijchen. Op envelop en brief duidelijk “bezwaarschrift” vermelden.

 

In uw brief moet het volgende staan:

  • de naam en het adres van de indiener;

  • de dagtekening;

  • een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar of beroep is gericht, waaronder het zaaknummer en datum van het besluit;

  • de gronden van het bezwaar;

 

Wanneer een bezwaarschrift wordt ingediend, kan tevens een verzoek om een voorlopige voorziening worden gedaan bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Gelderland, team bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Voor individuele burgers (niet voor advocaten en ook niet voor gemachtigden namens een bedrijf of een organisatie) bestaat de mogelijkheid dat verzoek digitaal in te dienen. Meer informatie kunt u vinden op www.rechtspraak.nl

Naar boven