Vastgesteld bestemmingsplan ‘Schutsboomstraat / Waalstraat Schaijk’

Burgemeester en wethouders maken bekend dat de gemeenteraad van Maashorst het Bestemmingsplan “Schutsboomstraat / Waalstraat Schaijk’” op 24 maart 2022 heeft vastgesteld. Hieronder leest u waar het plan overgaat, waar en wanneer u het kunt bekijken en hoe u erop kunt reageren.

Plan

Het bestemmingsplan maakt het mogelijk om de tweede bedrijfswoning aan de Waalstraat 2 Schaijk te gebruikten als ‘burger’ woonbestemming.

De plannen bekijken?

Het bestemmingsplan en alle bijbehorende stukken liggen vanaf vrijdag 15 april 2022 tot en met 27 mei 2022 voor iedereen ter inzage. Voor het inzien van het bestemmingsplan moet u een afspraak maken met de behandelend ambtenaar.

Het bestemmingsplan is ook digitaal raadpleegbaar via de landelijke voorziening: www.ruimtelijkeplannen.nl met planidentificatienummer IDN: NL.IMRO.1685. BPbgb2022schutwaal-VG01.

Hoe kunt u reageren?

U kunt tot en met vrijdag 27 mei 2022, beroep instellen tegen de vaststelling van het bestemmingsplan.

U stuurt het beroepschrift naar: Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ‘s-Gravenhage.

Als u beroep instelt, blijft ons besluit in eerste instantie gewoon geldig. Pas wanneer de Afdeling uitspraak doet, kan dat gevolgen hebben voor het besluit. De wet houdt rekening met de situatie dat iemand die beroep instelt niet kan wachten op die uitspraak. Daarom kunt u de Afdeling ook verzoeken een zogenaamde voorlopige voorziening te treffen. Zij kan dan snel - en voordat zij uitspraak doet - een bepaalde maatregel treffen.

Vragen?

Voor een toelichting of beantwoording van eventuele vragen kan een afspraak worden gemaakt met de heer D. Derks via telefoonnummer 0413 – 281911 of via e-mail dolf.derks@gemeentemaashorst.nl.

Naar boven