Aankondiging verkoop gronden Beerseweg te Haps

De gemeente Land van Cuijk is voornemens de bij haar in eigendom zijnde kavels aan de Beerseweg te Haps, kadastraal bekend gemeente Land van Cuijk sectie L, nummers 3835 en 3903, te verkopen aan CPO deelnemers, bestaande uit zeven particuliere kopers. Hiervoor zijn partijen reeds twee jaar met elkaar in overleg en hebben partijen d.d. 7 december 2021 een grondreserveringsovereenkomst gesloten. De kopers komen uit Haps en omgeving en hebben ook concrete toetsbare plannen bij de gemeente ingediend voor de realisatie van 7 grondgebonden woningen. In februari 2022 hebben de kopers in het kader van een omgevingsdialoog een informatieavond georganiseerd waarbij de woningbouwplannen gepresenteerd zijn aan de omgeving. Voor de locatie dient nog een bestemmingsplanprocedure te worden doorlopen. De verwachting is dat een ontwerpbestemmingsplan in het 2e kwartaal van 2022 ter inzage wordt gelegd. Aansluitend aan deze grondreserveringsovereenkomst wil de gemeente met de afzonderlijke kopers koop-/verkoopovereenkomsten sluiten.

 

Onderhavige aankondiging dient om een passende mate van openbaarheid te geven aan de verkoop van deze gronden.

 

Indien u vragen dan wel bezwaren heeft tegen de door gemeente voorgenomen grondverkoop aan de CPO deelnemers dient u dit binnen 30 kalenderdagen (vervaltermijn) na publicatie van deze aankondiging kenbaar te maken aan de gemeente via een e-mail aan het adres gert.middel@landvancuijk.nl. Na het verstrijken van de termijn van 30 kalenderdagen is het niet meer mogelijk om uw vragen c.q. bezwaren in te dienen.

 

Deze publicatie zal worden gepubliceerd via het gemeenteblad op www.officielebekendmakingen.nl. Daarnaast wordt er een vermelding gemaakt op de gemeentelijke website www.gemeentelandvancuijk.nl alsmede in de plaatselijke kranten De MaasDriehoek en Arena lokaal.

 

Naar boven