Verleende ontheffing geluidshinder/werkzaamheden buiten reguliere werktijden artikel 8.3 Bouwbesluit 2012

 

Dossiernr. LEEF

Locatie

Omschrijving

Datum verlenen

214934

Busplein / Stationscomplex (binnen)

werkzaamheden ten behoeve van renovatie stationscomplex

13 januari 2022

 

Ontheffing geluidshinder buiten reguliere werktijden op grond van artikel 8.3, derde lid, Bouwbesluit 2012, diverse bouw- en sloopwerkzaamheden.

 

Periode

31 januari 2022 tot en met 15 april 2022

Bezwaar mogelijk?

Ja

Datum bekendmaking besluit

14 januari 2022

 

Bezwaarschrift

Bent u het niet eens met het besluit?

Tegen dit besluit kan een belanghebbende op grond van de Algemene wet bestuursrecht binnen zes weken na de dag van verzending van het besluit, een gemotiveerd bezwaarschrift indienen. Het bezwaarschrift dient te worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Almere, ter attentie van de bezwaarschriftencommissie, Postbus 200, 1300 AE Almere. Vermeld in het bezwaarschift uw naam, adres, datum, handtekening, een omschrijving van het besluit (of een kopie van het besluit) waartegen het bezwaar is gericht en de reden waarom u het niet eens bent met dit besluit.

 

Het is voor burgers tevens mogelijk om digitaal een bezwaarschrift in te dienen, middels het e-formulier op de website van de gemeente Almere. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Een organisatie/advocaat kan ook een bezwaarschrift indienen. Daarvoor dient gebruik gemaakt te worden van eHerkenning. Het indienen van een bezwaarschrift schorst niet de werking van dit besluit. Als onverwijlde spoed dit vereist, kan hangende de bezwaarschriftenprocedure een voorlopige voorziening worden gevraagd aan de voorzieningenrechter van de Rechtbank Midden-Nederland, Afdeling Bestuursrecht, o.v.v. voorlopige voorzieningen, postbus 16005, 3500 DA Utrecht. Hiervoor is griffierecht verschuldigd.

 

Let op: Heeft u een geactiveerd account op de Berichtenbox van MijnOverheid ? De ontvangstbevestigingen worden via de Berichtenbox verstuurd. Houdt deze daarom goed in de gaten. Meer informatie over het aansluiten op de Berichtenbox van MijnOverheid vindt u op www.mijnoverheid.nl

Naar boven