2[Uitschrijving basisregistratie personen (BRP)]: M. Ait Bajja

Ambtshalve uit basisregistratie verwijderd

 

Uit onderzoek van de afdeling Klantcontact Burgerzaken is gebleken dat onderstaande persoon niet meer woont op het adres in Wormerland waar hij/zij volgens de Basisregistratie Personen (BRP) staat ingeschreven. Als een inwoner in gebreke blijft met het doen van aangifte verhuizing, wijzigen wij ambtshalve de adresgegevens. De Algemene wet bestuursrecht (Awb) geeft de gemeente de mogelijkheid om de beschikking ‘ambtshalve uitschrijving uit de Basisregistratie Personen (BRP)’ te publiceren als we de bekendmaking niet per post kunnen versturen.

 

Naam

Geboortedatum

Uitgeschreven naat

Dossiernr.

Datum uitschrijving

M. Ait Bajja

13-12-2000

Onbekend

762151

15-12-2021

 

Bent u niet ingeschreven, dan kan dat onderstaande gevolgen hebben:

 

  • 1.

    U kunt geen documenten (reisdocument, rijbewijs) meer aanvragen.

  • 2.

    Krijgt u huurtoeslag, zorgtoeslag, kinderbijslag of een andere vorm van een uitkering of financiële ondersteuning, dan wordt deze stopgezet.

  • 3.

    Daarnaast heeft het gevolgen voor de opbouw van uw AOW.

Het is voor u dus belangrijk om op het juiste adres ingeschreven te staan.

Bezwaar: bent u belanghebbende, dan kunt u binnen 6 weken, na publicatie, een bezwaarschrift indienen bij het college van B&W van de gemeente Wormerland, t.a.v. commissie bezwaarschriften, Postbus 20, 1530 AA Wormer. Het bezwaarschrift moet zijn voorzien van dossiernummer, datum, naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, handtekening en motivering.

Een bezwaarschrift heeft geen schorsende werking. Als er sprake is van spoed, kunt u tegelijk met uw bezwaarschrift een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Noord-Holland, sector Bestuursrecht, Postbus 1621, 2003 BR Haarlem.

Naar boven