Ontwerpbesluit verleende uitgebreide voorbereidingsprocedure zonnepark Roosendaalsche Vliet in Roosendaal

Locatie: het perceel gelegen tussen de Vlietweg, Gastelsedijk Zuid en De Aanwas in Roosendaal

Omschrijving:het realiseren van een zonnepark

Registratienummer: 2021WB0208

Ontwerpbesluit Omgevingsvergunning

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Roosendaal is voornemens om op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht een omgevingsvergunning te verlenen voor de activiteiten ‘Het bouwen van een bouwwerk’ en ‘Handelen in strijd met de regels van de Ruimtelijke Ordening’ ten behoeve van het realiseren van zonnepark ‘Roosendaalsche Vliet’ op het perceel gelegen tussen de Vlietweg, Gastelsedijk Zuid en De Aanwas in de gemeente Roosendaal, kadastraal bekend als gemeente Roosendaal en Nispen, sectie A, nummer 4951. De aanvraag is geregistreerd onder zaaknummer 2021WB0208.

Het planvoornemen is het realiseren van een zonnepark Roosendaalsche Vliet met daarbij behorende zonnepanelen, transformatorstations, hekwerken en afscheidingen rondom het zonnepark. De planologische afwijking ziet toe op het mogelijk maken van dit bouwplan.

Terinzagelegging

De ingediende aanvraag, de ruimtelijke onderbouwing, de ontwerpbeschikking met bijbehorende stukken en de ontwerpverklaring van geen bedenkingen van de gemeenteraad liggen op grond van de Algemene wet bestuursrecht met ingang van maandag 17 januari 2022 gedurende zes weken ter inzage. De stukken zijn in te zien op het stadskantoor, Stadserf 1 te Roosendaal van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 12.00 uur en ‘s-middags op afspraak.

De stukken met IMRO-codering : NL.IMRO.1674.1230ZONNEPARKVLIET-0301 zijn tevens digitaal in te zienop www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijze

Tijdens de periode van terinzagelegging kan eenieder een zienswijze naar voren brengen tegen het ontwerpbesluit en de ontwerpverklaring van geen bedenkingen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan het College van burgemeester en wethouders, t.a.v. mevrouw R. Clarijs, Postbus 5000, 4700 KA te Roosendaal onder vermelding van registratienummer 2021WB0208. In deze periode kunnen ook mondeling zienswijzen worden ingebracht. U kunt hiervoor een afspraak maken met genoemde contactpersoon.

Indien zienswijzen worden ingediend, vindt te zijner tijd een hoorzitting plaats. Alle indieners van een zienswijze worden hiervoor uitgenodigd.

Nadere informatie

Voor nadere informatie: Team Vergunningen, mevrouw R. Clarijs, telefoonnummer 140165, email: bouwen@roosendaal.nl, onder vermelding van ‘zienswijze zonnepark Roosendaalsche Vliet in Roosendaal’ t.a.v. mevrouw R. Clarijs’ met zaaknummer 2021WB0208.

Naar boven