Ontwerpwijzingsplan “Onderweg 12 en 14 te Zevenhuizen”

Burgemeester en wethouders geven er op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening (Wro) kennis van, dat het ontwerpwijzingsplan “Onderweg 12 en 14 te Zevenhuizen” met ingang van donderdag 20 januari 2022 gedurende zes weken ter inzage ligt.

 

Ligging van het plangebied

Het plangebied ligt aan Onderweg 12 en 14 te Zevenhuizen.

 

Inhoud van het plan

De initiatiefnemer is voornemens om de bedrijfswoningen om te zetten in burgerwoningen.

 

Ter inzage

Het ontwerpwijzingsplan met de daarbij behorende verbeelding en bijlagen ligt met ingang van donderdag 20 januari 2022 gedurende zes weken ter inzage in het KCC, Raadhuisplein 1 te Nieuwerkerk aan den IJssel. De stukken zijn in deze periode digitaal te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl (vul bij ID in: NL.IMRO.1892.WpOnderwg1214Zhn-Ow01). Op www.zuidplas.nl is het plan tevens als pdf-bestand in te zien onder het kopje In Zuidplas > Bouwen > Bestemmingsplannen > Bestemmingsplannen in voorbereiding > Zevenhuizen > Onderweg 12 en 14.

 

Zienswijzen

Gedurende de inzagetermijn kan een ieder schriftelijk of mondeling zienswijzen op het ontwerpwijzingsplan naar voren brengen. Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen het vastgestelde bestemmingsplan kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen het ontwerpbestemmingsplan. Uw zienswijze kunt u sturen aan de raad van de gemeente Zuidplas, Postbus 100, 2910 AC Nieuwerkerk aan den IJssel, onder vermelding van “zienswijze ontwerpwijzingsplan Onderweg 12 en 14 Zevenhuizen”. Voor het mondeling indienen van uw zienswijze kunt u een afspraak maken via het secretariaat van de afdeling Ruimte, tel: (0180) 330 300. De afspraak dient tijdig, bij voorkeur uiterlijk een week voor het einde van de termijn van de terinzagelegging, te worden gemaakt.

Naar boven