Vergunning verleend voor het bouwen van een opslagloods voor ruwvoer en strooisel c.q. werkplaats voor agrarisch gebruik tegen een bestaande kalverenstal aan Sint Hubertse Binnenweg 25 te Mill

Omgevingsvergunningen verleend (regulier)

Afgelopen periode is de onderstaande omgevingsvergunning verleend:

Mill

Sint Hubertse Binnenweg 25 - het bouwen van een opslagloods voor ruwvoer en strooisel c.q. werkplaats voor agrarisch gebruik tegen een bestaande kalverenstal (bouwen, milieu). Verzonden 31-03-2022.

Bezwaar

Tegen dit besluit kan binnen 6 weken na datum van verzending van het besluit bezwaar worden gemaakt bij het college van Burgemeester en Wethouders. Meer informatie hierover kunt u vinden op: www.landvancuijk.nl/bezwaar.

Voorlopige voorziening

Het indienen van een bezwaarschrift schorst de werking van dit besluit echter niet.

Indien onverwijlde spoed dit vereist kunt u naast het indienen van een bezwaarschrift tevens de voorzieningenrechter van de rechtbank Oost-Brabant, sector Bestuursrecht, postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. U kunt ook digitaal een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening indienen bij genoemde rechtbank via https://www.rechtspraak.nl/Paginas/Inloggen-Rechtspraak.aspx. Daarvoor moet u wel beschikken over DigiD. Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Naar boven