Ontwerpbesluit voor het uitbreiden van een tankstation met LNG, waterstof en snelladers aan Klopsteen 4 te Haps

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) bekend dat zij het voornemen hebben om met toepassing van artikel 2.1, lid 1, sub c. en artikel 2.12 lid 1, sub a. onder 3° van de Wabo, vergunning ter verlenen voor de activiteiten ‘Bouwen’, ‘Handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening’ en ‘Milieu’. Het ontwerp besluit heeft betrekking op het uitbreiden van een tankstation met LNG, waterstof en snelladers aan de Klopsteen 4, 5443 PW te Haps.

De voorgenomen uitbreiding past niet binnen de regels van het geldende bestemmingsplan Bedrijvenpark Laarakker Zuid. Het project kan gerealiseerd worden met toepassing van de genoemde afwijkingsbevoegdheid. Het ontwerpbesluit met bijbehorende stukken ligt met ingang van 13 april tot en met 24 mei 2022 ter inzage.

De stukken zijn te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl met identificatienummer NL.IMRO.1982.PBRBLKlopsteen4-ON01.

De stukken zijn ook digitaal opvraagbaar via het team Ondersteuning Vergunningverlening, Toezicht & Handhaving via e-mail: gemeente@landvancuijk.nl.

Tegen dit ontwerpbesluit kan eenieder gedurende de hierboven genoemde periode zowel mondeling als schriftelijk zienswijzen kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden ingediend bij burgemeester en wethouders, t.a.v. team Ondersteuning Vergunningverlening, Toezicht & Handhaving, Postbus 7, 5360 AA te Grave. Mondelinge zienswijzen kunnen kenbaar worden gemaakt bij het team Ondersteuning Vergunningverlening, Toezicht & Handhaving, Louis Jansenplein 1, 5431 BV Cuijk.

 

Naar boven