Kennisgeving besluit op aanvraag Omgevingsvergunning De Poel 32 te Volendam

Wij hebben op 7 april 2022 een Omgevingsvergunning verleend voor de aanvraag met zaaknummer HZ_WABO-22-611 op locatie De Poel 32 te Volendam. De vergunning is toegekend. Het besluit betreft de volgende onderdelen:

  • Het bouwen van een bouwwerk

Waarom publiceren wij dit bericht?

Een omgevingsvergunning wordt bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Edam-Volendam aangevraagd om te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laten wij u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. U kunt nu reageren als u het hier niet mee eens bent.

Bent u het niet eens met de vergunning?

U kunt ons binnen zes weken na 7 april 2022 laten weten dat u het niet eens bent met de vergunning. Dit heet bezwaar maken. U kunt alleen bezwaar maken als de vergunning tegen uw belangen ingaat. In deze periode kunt u ook de documenten met informatie over de vergunning bekijken bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling. Maak hiervoor wel een afspraak.

Bel en vraag eerst om uitleg

Neem voordat u bezwaar maakt eerst contact op met een medewerker van onze afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, sectie Bouwen & Milieu. Dit kan mogelijk voorkomen dat u een bezwaarschrift moet schrijven.

Hoe maakt u bezwaar?

Stuur binnen zes weken na bovengenoemde datum een bezwaarschrift met daarin uw motivatie en uw handtekening naar Gemeente Edam-Volendam, Het college van burgemeester en wethouders, Postbus 180, 1130 AD in Volendam. U kunt uw bezwaar ook via onze website indienen. Hiervoor heeft u uw DigiD nodig. Kijk op edam-volendam.nl en zoek op ‘bezwaar maken’. Bezwaar maken via e-mail is niet mogelijk.

Documenten inzien: bezoek ons op afspraak

Wilt u ons bezoeken om de documenten in te zien? Dan kunt u op afspraak langskomen bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, sectie Bouwen & Milieu. Het adres is Mgr. C. Veermanlaan 1f in Volendam. U kunt hier uw vragen stellen aan een van onze medewerkers. Maak een afspraak via het telefoonnummer (0299) 398 398 of via het e-mailadres omgevingsvergunning@edam-volendam.nl

Heeft u andere vragen?

Als u andere vragen heeft, kunt u ook bellen. Dit kan via hetzelfde telefoonnummer (0299) 398 398.

Wilt u de start van de activiteiten tegenhouden?

De omgevingsvergunning treedt in werking nadat deze is bekendgemaakt aan de aanvrager. De vergunninghouder kan meteen starten met de werkzaamheden. Wanneer de activiteiten niet kunnen worden teruggedraaid, dan kunt u de voorzieningenrechter van de rechtbank Noord-Holland vragen de start van de activiteiten tegen te houden voordat wij een besluit hebben genomen over uw bezwaar. Dit heet het indienen van een verzoek om een voorlopige voorziening. Het adres is Rechtbank Noord-Holland, locatie Haarlem, sector Bestuursrecht, Postbus 1621, 2003 BR Haarlem. Dit kan schriftelijk of online via de website van de rechtbank https://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Hiervoor heeft u uw DigiD nodig. Let op: u kunt alleen een verzoek om een voorlopige voorziening aanvragen als u ook een bezwaarschrift heeft ingediend. Voor meer informatie kunt u de rechtbank bellen. Dit kan via het telefoonnummer (088) 361 61 61. U moet voor het indienen van een verzoek om een voorlopige voorziening een bedrag aan de rechtbank betalen. Dit zijn griffiekosten.

Het college van burgemeester en wethouders van Edam-Volendam

Naar boven