Aankondiging voornemen tot verkoop bouwgrond perceel Kerkstraat- De Kerkakkers Waalre

 

Burgemeester en wethouders maken, met in achtneming van de publicatieplicht volgend uit het op 26 november 2021 door de Hoge Raad gewezen Didam-arrest (ECLI:NL:HR:2021:1778), het voornemen bekend tot de één-op-één verkoop aan Heveco Projectontwikkeling B.V. van het perceel bouwgrond gelegen op de hoek Kerkstraat- De Kerkakkers in Waalre, kadastraal bekend gemeente Waalre, sectie A, nummer 6282.

Het College van B&W weegt in dit voornemen mee dat door de één-op-één verkoop van dit perceel bouwgrond de herontwikkeling van het Vitaal Dorpshart Aalst mogelijk wordt gemaakt. Er is namelijk sprake van een minnelijke ruiling van het laatste te verwerven pand aan Den Hof in Aalst van Heveco Projectontwikkeling B.V. tegen het hiervoor omschreven perceel bouwgrond in Waalre. Deze ruiling dient daarmee tevens ter voorkoming van een onteigeningsprocedure.

 

Zienswijze

Belanghebbenden kunnen tegen het voornemen tot één-op-één verkoop van het perceel bouwgrond in het kader van de herontwikkeling van het Vitaal Dorpshart Aalst, een gemotiveerde zienswijze indienen bij het College van burgemeester & wethouders, postbus 10.000, 5580 GA Waalre, t.a.v. afdeling RO, mevrouw J.Leenen. De termijn voor het indienen van een bezwaarschrift start op de publicatiedatum en bedraagt 20 kalenderdagen.

 

Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met mevrouw J. Leenen, afdeling Grondzaken, per email bereikbaar jleenen@waalre.nl of per telefoon via 040-228 26 19.

Naar boven