Buiten behandeling laten omgevingsvergunning Dijkstraat 66 te Asten

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat de volgende aanvraag omgevingsvergunning op genoemde datum buiten behandeling is gelaten:

 

Dijkstraat 66 te Asten

het uitbreiden van een varkenshouderij 05-04-2022

 

De aanvraag, de mededeling, de beschikking en de bijbehorende stukken liggen vanaf 13-04-2022 tot en met 25-05-2022 ter inzage. Wilt u stukken in het gemeentehuis komen inzien? Neem dan contact op met het KCC voor het maken van een afspraak.

 

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met de heer V. Jacobs van de Omgevingsdienst Zuidoost-Brabant, tel. (088) 369 0685.

 

Heeft u direct belang bij dit besluit? Dan kunt u binnen zes weken na de dag van bekendmaking van dit besluit schriftelijk een bezwaarschift hiertegen indienen. Uw gemotiveerde bezwaarschrift kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 290, 5720 AG Asten.

 

In het bezwaarschrift moet u het volgende opnemen: uw naam en adres, de datum, een omschrijving van het besluit waartegen u bezwaar maakt en de reden(en) van uw bezwaar. U moet het bezwaarschrift ook ondertekenen.

 

De beschikking treedt in werking met ingang van de dag na haar bekendmaking. Het indienen van een bezwaarschrift heeft geen schorsende werking. Het is daarom mogelijk om gelijktijdig met of na het indienen van een bezwaarschrift een voorlopige voorziening te vragen bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Oost- Brabant, Postbus 90125, 5200 MA 's-Hertogenbosch. Voorwaarde om een dergelijke voorlopige voorziening te vragen is dat er sprake is van een spoedeisend belang.

 

Aan deze procedure is het kenmerk HZ_WABO-2022- 407 gekoppeld. U dient bij correspondentie dit kenmerk te vermelden.

 

Naar boven