Ontwerpbestemmingsplan “Buitengebied Oploo, Striep 2”

Burgemeester en wethouders van de gemeente Land van Cuijk maken bekend dat op grond van het bepaalde in artikel 3.8, eerste lid van de Wet ruimtelijke ordening het ontwerpbestemmingsplan “Buitengebied Oploo, Striep 2” (NL.IMRO.1982.8BPStriep2-ON01) inclusief alle bijlagen ter inzage ligt.

Inhoud ontwerpbestemmingsplan

Het ontwerpbestemmingsplan voorziet op de locatie Striep 2 te Oploo in de omzetting van een melkrundveehouderij naar een agrarisch technisch hulpbedrijf. Bij het agrarisch technisch hulpbedrijf wordt ook ondergeschikte agrarisch verwante detailhandel mogelijk gemaakt. Het verkoopoppervlak voor deze functie is specifiek vastgelegd in het bestemmingsplan. In verband met deze functieverandering vindt er ook vormverandering/verkleining van het bouwvlak plaats. Hiermee sluit het bestemmingsplan aan bij de huidige bedrijfsvoering.

Inzage stukken en reageren op het ontwerpbestemmingsplan

Het ontwerpbestemmingsplan met alle bijbehorende stukken ligt met ingang van woensdag 13 april 2022 tot en met dinsdag 24 mei 2022 voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis, Louis Jansenplein 1 te Cuijk.

Het ontwerpbestemmingsplan met alle bijbehorende stukken is ook te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl (vul dan bij plannaam in: NL.IMRO.1982.8BPStriep2-ON01 of zoek op het adres Striep 2, Oploo).

Gedurende bovengenoemde termijn kan eenieder een schriftelijke dan wel mondelinge zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Een schriftelijke zienswijze richt u aan de gemeenteraad van gemeente Land van Cuijk, postbus 7, 5360 AA GRAVE.

Mondelinge zienswijzen kunnen kenbaar worden gemaakt bij Team Ruimtelijke Ontwikkeling. U kunt hiervoor contact opnemen met Niels Cooijmans, of bij zijn afwezigheid met een collega van Team Ruimtelijke Ontwikkeling, op telefoonnummer: 0485-854 000.

 

Naar boven