Ontwerpbestemmingsplan Westerweg 370A in Heiloo

Burgemeester en wethouders van de gemeente Heiloo maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Westerweg 370a ter inzage ligt.

Inhoud bestemmingsplan

Het bestemmingsplan voorziet in realisatie van drie vrijstaande grondgebonden woningen op het perceel Westerweg 370a in Heiloo.

Waar en wanneer kunt u stukken inzien?

Het ontwerpbestemmingsplan en de daarbij behorende stukken zijn met ingang van 14 januari 2022 gedurende zes weken digitaal in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl onder planID NL.IMRO.0399.bpWesterweg 370A-0301. Daarnaast zijn de stukken in te zien via www.heiloo.nl/inzage.

Vanwege de corona pandemie verzoeken wij u gebruik te maken van de mogelijkheden om de stukken digitaal in te zien zoals hierboven omschreven.

Hoe kunt u reageren?

Gedurende de periode dat het ontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt, kan een ieder tijdens de inzagetermijn (bij voorkeur) schriftelijk en goed gemotiveerd een zienswijzen naar voren brengen op het ontwerpbestemmingsplan. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan de gemeenteraad van Heiloo, postbus 1, 1850 AA Heiloo onder vermelding van ‘zienswijze ontwerpbestemmingsplan Westerweg 370a in Heiloo’. Zienswijze indienen per e-mail is niet mogelijk. Anonieme zienswijzen worden niet in behandeling genomen.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de inhoud van het ontwerpbestemmingsplan of de voortgang van de bestemmingsplanprocedure? Neem dan contact op met S. Jager van het Team Plannen en Projecten via e-mail sandrajager@debuch.nl.

 

Heiloo, 13 januari 2022

Naar boven