Uitgebreide procedure intrekking omgevingsvergunning aan Graafsedijk 19-21 te Beers

Burgemeester en wethouders van de gemeente Land van Cuijk maken bekend dat zij de omgevingsvergunning hebben ingetrokken:

Voor: het houden van dieren

Locatie: Graafsedijk 19-21, 5437 NG Beers

De aanvraag, de beschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 5 april 2022 gedurende zes weken ter inzage. U kunt de beschikking inzien bij de publieksbalie van de gemeente. Wij verzoeken u hiervoor een afspraak te maken, zodat wij u beter van dienst kunnen zijn.

Tegen de ontwerpbeschikking zijn geen zienswijzen ingediend.

Tegen dit besluit kan binnen zes weken, ingaande de dag na de bekendmaking (verzenddatum) van de definitieve beschikking, beroep worden ingesteld bij de Rechtbank Oost-Brabant te `s-Hertogenbosch door:

  • -

    belanghebbenden;

  • -

    niet-belanghebbenden die een zienswijze tegen het ontwerp-besluit hebben ingediend.

Het instellen van beroep schort de werking van het besluit niet op.

Degenen die beroep instellen kunnen de voorzieningenrechter van de Rechtbank Oost-Brabant te `s-Hertogenbosch tevens verzoeken om het besluit te schorsen. Indien binnen de beroepstermijn naast het instellen van beroep een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening wordt ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist. Aan het vragen van een voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

Het postadres van de Rechtbank Oost-Brabant is: Postbus 90125, 5200 MA `s‑Hertogenbosch. U kunt ook digitaal beroep instellen bij de Rechtbank Oost-Brabant via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Hierover kunt u meer informatie lezen op de genoemde site, en op www.digid.nl.

Naar boven