Bekendmaking voornemen tot verkoop van grond Eerste Bekading

 

In 2018 heeft de gemeente de percelen grond gelegen in de polder Eerste Bekading te Sommelsdijk door middel van een openbare verkoopprocedure met voorselectie te koop aangeboden. In de procedure zijn toen geen passende inschrijvingen gedaan. Daarom is besloten om niet tot gunning over te gaan. Naar aanleiding van dit besluit hebben de twee inschrijvers de handen ineen geslagen en gezamenlijk een nieuw plan gepresenteerd. De Gemeente heeft vastgesteld dat dit plan voldoet aan de uit de verkoopprocedure voortvloeiende gemeentelijke voorwaarden. De Gemeente is daarom voornemens met beide inschrijvers een koopovereenkomst te sluiten, omdat gebleken is dat zij de enige serieuze gegadigden zijn.

 

De voorgenomen verkoop betreft de percelen kadastraal bekend gemeente Sommelsdijk, sectie E nummers 693, 617, 619, 695, 715, 675.

 

Er is gelegenheid om binnen 20 kalenderdagen na de publicatiedatum van dit voornemen een schriftelijke zienswijze kenbaar te maken. De zienswijze dient gericht te worden aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee onder vermelding van voorgenomen verkoop Eerste Bekading. Na afloop van de zienswijzetermijn zullen burgemeester en wethouders tot besluitvorming op de zienswijze(n) overgaan.

 

Datum inwerkingtreding: De voorgenomen verkoop wordt geacht te zijn tot stand gekomen indien er gedurende de zienswijzeperiode geen zienswijze is ingediend.

 

 

 

Naar boven