Ontwerpbesluit weigeren omgevingsvergunning uitbreiding kinderdagverblijf van 10 kindplaatsen naar 14 kindplaatsen, Johan Wagenaarlaan 1

Nieuw besluit na uitspraak rechtbank in beroep

Het college heeft de aanvraag eerder op 30 januari 2018 geweigerd. Op 9 november 2021 heeft de rechtbank dit besluit op formele gronden vernietigd. Het college bereid nu een nieuw besluit voor met inachtneming van de uitspraak van de rechtbank. Hiertoe wordt een ontwerpbesluit tot weigering van de omgevingsvergunning ter inzage gelegd. Het bestemmingsplan staat een kinderdagverblijf ter plaatse niet toe. Het ontwerpbesluit gaat uit tot weigering van de omgevingsvergunning omdat voor een kinderdagverblijf ter plaatse geen sprake is van een goede ruimtelijke ordening.

Inzage ontwerpbesluit

waarom publiceert de gemeente Heemstede dit bericht?

Een omgevingsvergunning wordt bij de gemeente Heemstede aangevraagd om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen, aan te leggen of af te wijken van het bestemmingsplan. Met dit bericht laat de gemeente Heemstede u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. U kunt hier nu op reageren.

U kunt het ontwerpbesluit bekijken

De aanvraag en het ontwerpbesluit tot verlening van de omgevingsvergunning met ingang van donderdag 13 januari 2022 tot en met woensdag 23 februari 2022 in het raadhuis op het Raadhuisplein 1 ter inzage. Het ontwerpbesluit is bijgevoegd. Tijdens de inzagetermijn kan een ieder zienswijzen naar voren brengen.

U stuurt uw zienswijze naar: College van burgemeester en wethouders van de gemeente Heemstede, Postbus 352, 2100 AJ Heemstede of via gemeente@heemstede.nl. Het college neemt uw reactie dan mee bij het nemen van een definitief besluit.

U kunt het ontwerpbesluit omgevingsvergunning opvragen door een mail te sturen naar: Postbus-BouwEnWoningToezicht@heemstede.nl

Bel of mail gerust als u meer wilt weten

Bel met Bouw- en Woningtoezicht via telefoonnummer 023-5485797. Of stuur een mail naar: Postbus-BouwEnWoningToezicht@heemstede.nl.

Naar boven