Vastgesteld bestemmingsplan Veersepad 13, Kessel

Burgemeester en wethouders van Peel en Maas maken bekend dat de gemeenteraad van Peel en Maas in de openbare vergadering van 22 februari 2022 op grond van de artikelen 3.1 en 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, het bestemmingsplan Veersepad 13 te Kessel gewijzigd heeft vastgesteld.

Inhoud bestemmingsplan

Het bestemmingsplan voorziet in een juridisch-planologische regeling voor de percelen Veersepad 13 te Kessel. Het plan regelt de realisering van een zorgwonengebouw.

Wilt u het bestemmingsplan inzien?

Het bestemmingsplan en de onderliggende stukken zijn als volgt raadpleegbaar:

  •  

    Op www.ruimtelijkeplannen.nl via het IDN-nummer

  •  

    Op de gemeentelijke website www.peelenmaas.nl;

  •  

    Op papier in te zien bij de publieksbalie van het Huis van de Gemeente.Wilt u deze inzien dan dient u hiervoor een afspraak te maken met de medewerkers van de Frontoffice van team vergunningen, Toezicht en Handhaving.

Beroepstermijn

U kunt gedurende 6 weken een beroep instellen, waarbij de beroepstermijn start op 24 maart 2022.

 

Hoe kunt u beroep instellen?

Bent u belanghebbende of heeft u een zienswijze ingediend tegen het ontwerpplan? Dan kunt u gedurende de hierboven genoemde beroepstermijn beroep instellen tegen het vastgestelde bestemmingsplan. Beroep kunt u instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Het is ook mogelijk digitaal beroep in te stellen via het digitaal loket van deze instantie. Kijk op: https://digitaalloket.raadvanstat.nl/ voor meer informatie.

Naar boven