Toestemming voor het splitsen van de woning in vijf appartementen aan Nieuwendijk 46 te Geldrop

Locatie: Nieuwendijk 46, 5662AG Geldrop

Besluitstatus: Verleend

Omschrijving: Het splitsen van de woning in vijf appartementen

Zaaknummer: 1771285500

Verzenddatum: 8 februari 2022

De verlening van deze omgevingsvergunning werd eerder reeds bekendgemaakt in het weekblad ‘Middenstandsbelangen’ van 17 februari 2022. Bij dezen wordt de kennisgeving alsnog ook in het Gemeenteblad geplaatst, zodat zij ook elektronisch via overheid.nl wordt verspreid.

Onderdelen:

  • Het (ver)bouwen van een bouwwerk

  • Het slopen, verstoren, verplaatsen of in enig opzicht wijzigen, dan wel herstellen, gebruiken of laten gebruiken van een gemeentelijk monument op een wijze waardoor het monument wordt ontsierd of in gevaar wordt gebracht

  • Het gebruiken van gronden of bouwwerken in strijd met het bestemmingsplan, een beheersverordening, een exploitatieplan, regels gesteld door Rijk of Provincie of een voorbereidingsbesluit

Inzagetermijn en bezwaar maken?

Tegen dit besluit kunnen belanghebbenden een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij Burgemeester en Wethouders, Postbus 10101, 5660 GA Geldrop. De termijn voor het indienen van een bezwaar start daags na deze publicatie en bedraagt 6 weken.

Als het spoed heeft, kunt u tegelijk met uw bezwaarschrift een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank Oost-Brabant, sector Bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het maken van bezwaar of beroep bij de overheid, kijk dan op www.geldrop-mierlo.nl. Wilt u meer weten over aanvragen en besluiten? Neem dan contact op met de gemeente via telefoonnummer 14 040 of (040) 289 38 93.

Burgemeester en wethouders van Geldrop-Mierlo

Geldrop, 28 maart 2022

Naar boven