Kennisgeving evenementenvergunning

 

Op 10 januari 2022 is een evenementenvergunning verleend aan Stichting Wielercomité Ottoland voor het organiseren van jaarlijks terugkerende MTB (mountainbike) wedstrijden te Goudriaan (Artikel 2:25 Algemene Plaatselijke Verordening en Evenementenbeleid Molenlanden 2021). Onder voorbehoud van de landelijke Covid-19 maatregelen.

locatie: Recreatiegebied ‘Slingeland’ te Goudriaan.

Er is ook ontheffing verleend van het verbod ten aanzien van het verstrekken van zwak-alcoholhoudende drank tijdens bovengenoemd evenement. Deze ontheffing is verleend aan mevrouw A. van Vianen-van den Dool (Artikel 35 Alcoholwet).

In 2022 vindt dit evenement plaats op zaterdag 22 januari van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Deze vergunning is afgegeven voor 5 jaar en geldig tot en met 2026 (onder voorbehoud van de landelijke Covid-19 maatregelen en/of onvoorziene omstandigheden). De vergunning voor de komende jaren is definitief nadat het evenement door de organisatie gemeld is aan de gemeente.

Bezwaarschriftclausule

Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kunt u binnen 6 weken na de dag van verzending van het besluit een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders, bij voorkeur, via www.molenlanden.nl. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD).

Het bezwaarschrift dient op grond van artikel 6:5 van de Algemene wet bestuursrecht te zijn ondertekend en dient tenminste te bevatten:

Uw naam en adres;

De datum waarop u het bezwaarschrift geschreven hebt;

Een omschrijving van het besluit waar uw bezwaar zich tegen richt;

Het zaaknummer van het besluit;

De gronden waarop uw bezwaar berust.

Een bezwaarschrift heeft geen schorsende werking. Daarom kunt u eventueel om een voorlopige voorziening verzoeken bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Rotterdam, sector Bestuursrecht, Postbus 50951, 3007 BM Rotterdam.

U kunt ook digitaal het verzoekschrift indienen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de voorwaarden.

Naar boven