Wet ruimtelijke ordening – ontwerpbestemmingsplan Graafsebaan 29, Heesch

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening de terinzagelegging bekend van het ontwerpbestemmingsplan ‘Graafsebaan 29, Heesch’.

Inhoud

Het bestemmingsplan ‘Graafsebaan 29, Heesch’ is opgesteld voor de realisatie van een kinderdagverblijf aan de Graafsebaan 29 in Heesch.

hogere grenswaarde geluid

Op grond van artikel 110c van de wet geluidhinder ligt het ontwerpbesluit hogere grenswaarden geluid voor de bebouwing binnen het plangebied, inclusief het akoestisch rapport en de daarbij behorende stukken, gelijktijdig met het ontwerpbestemmingsplan voor een ieder ter inzage.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met ingang van 31 maart 2022 gedurende zes weken op afspraak ter inzage in het gemeentehuis aan De Misse 6 in Heesch. Het plan is digitaal raadpleegbaar en te downloaden via de website www.ruimtelijkeplannen.nl met IDN-code NL.IMRO.1721.BPGraafsebaan29HSC-ON01.

Reageren

Tijdens de termijn van terinzagelegging kan iedereen op het ontwerpbestemmingsplan reageren door het indienen van een zienswijze. Deze zienswijze(n) kunt u richten aan de gemeenteraad van Bernheze, Postbus 19, 5384 ZG in Heesch. Indien u uw zienswijze(n) mondeling wilt geven kunt u een afspraak maken met het team ruimtelijke ordening.

In een schriftelijke reactie moeten staan: de datum, de naam en het adres van degene die reageert, een omschrijving van het onderwerp, de reden waarom u een zienswijze indient en uw handtekening.

Heesch, 30 maart 2022

 

Naar boven