Ontwerpbeschikking aanvraag omgevingsvergunning voor het veranderen van de inrichting; Stouweweg 31 en 33, 8064 PD te Zwartsluis

Stouweweg 31 en 33, 8064 PD te Zwartsluis voor het veranderen van de inrichting (betreft vergunning milieu; alleen op afspraak in te zien) 

De aanvraag, het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken liggen tot zes weken na publicatie ter inzage in het gemeentehuis. Wanneer u de documenten in het gemeentehuis wilt inzien, vragen wij u een afspraak te maken via het telefoonnummer: 14 038 . Desgewenst kunt u de documenten digitaal toegestuurd krijgen. Dit kunt u opvragen bij omgevingsloket@odijsselland.nl onder vermelding van zaaknummer Z2021-00008835.

U kunt binnen zes weken vanaf de dag van publicatie, schriftelijk of mondeling inhoudelijke opmerkingen en reacties tegen dit ontwerpbesluit indienen. In de zienswijzen moet worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbesluit de zienswijzen betrekking hebben.

Schriftelijke zienswijzen stuurt u aan college van burgemeester en wethouders van kies de partner. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken bij de Omgevingsdienst IJsselland, telefoonnummer 088 525 10 50.

Wij ma­ken u erop at­tent dat slechts be­roep te­gen het uit­ein­de­lij­ke be­sluit kan wor­den in­ge­diend als men be­lang­heb­ben­de is.

Nadere inlichtingen Omgevingsdienst IJsselland: 088 525 1050. Houd het zaaknummer bij de hand.

 

Naar boven