Vastgesteld wijzigingsplan ‘industrieterrein haven Cuijk, Korte Oijen 3’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Land van Cuijk maken overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij het wijzigingsplan ‘Industrieterrein Haven Cuijk, Korte Oijen 3’ heeft vastgesteld op 22 maart 2022. Het wijzigingsplan is gewijzigd vastgesteld ten opzichte van het ontwerpwijzigingsplan.

Het plangebied ligt ter plaatse van Korte Oijen 3 Katwijk (5433 NE). Het plan maakt de wijziging van de bestemming ‘Detailhandel’ naar de bestemming ‘Bedrijf – 2’ mogelijk.

Naar aanleiding van zienswijzen op het ontwerpwijzigingsplan en een ambtelijke wijziging is het plan gewijzigd vastgesteld. Zo is het plan aangevuld op het onderdeel externe veiligheid en is een gedeelte van de dubbelbestemming ‘Waarde-Archeologie’ geschrapt.

Het wijzigingsplan, vaststellingsbesluit en de bijbehorende stukken liggen gedurende zes weken ter inzage vanaf woensdag 30 maart 2022 tot en met dinsdag 10 mei 2022. Een uitgeprint exemplaar kan tijdens openingstijden worden ingezien bij de publieksbalie in het gemeentehuis van Cuijk. Tegen betaling zijn afschriften verkrijgbaar. U kunt de stukken ook inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl, onder ID-nummer NL.IMRO.1982.KaKorteOijen3-VA01.

Tegen het besluit tot gewijzigde vaststelling van het wijzigingsplan ‘Industrieterrein Haven Cuijk, Korte Oijen 3’ kan tot en met 11 mei 2022 door belanghebbenden beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. In het beroepschrift staat in ieder geval uw naam en adres, de datum, de naam van het wijzigingsplan waar u het niet mee eens bent en waarom u het niet eens bent met het wijzigingsplan. U moet het beroepschrift ook ondertekenen.

Degene die beroep heeft ingesteld kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Aan zowel het indienen van een beroepschrift als een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

Het besluit treedt in werking op 12 mei 2022, tenzij voor deze datum, naast beroep, tevens een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzieningenrechter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. In dat geval wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Naar boven