Vastgesteld gewijzigd bestemmingsplan Garsten-Noord

Burgemeester en wethouders van Stichtse Vecht maken bekend dat de gemeenteraad op 2 februari 2022 het bestemmingsplan Garsten-Noord gewijzigd heeft vastgesteld.

Doel van dit plan

Het voorliggende bestemmingsplan voorziet in het opstellen van een actueel en juridisch houdbaar toetsingskader voor de activiteiten van de aanwezige bedrijven en de realisatie van het beoogde woningbouwplan aan de Vechtoever.

Het bestemmingsplan inzien

U kunt het bestemmingsplan (NL.IMRO.1904.BPGarstenNoordNTV-VG01) met ingang van vrijdag 25 maart raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl. U kunt het bestemmingsplan ook inzien op het gemeentekantoor, Endelhovenlaan 1 in Maarssen. Hiervoor hoeft u geen afspraak voor te maken. Heeft u vragen dan kunt u via 14 0346 contact opnemen met de heer Verkammen.

Beroep aantekenen

Als u het niet eens bent met het vastgestelde bestemmingsplan kunt u op grond van de Algemene wet bestuursrecht beroep aantekenen. Dit moet schriftelijk binnen zes weken na het moment van het ter inzage leggen van de besluiten. Het beroepschrift moet worden ingediend bij de Raad van State, Afdeling Bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 EA te Den Haag. Aan deze procedure zijn kosten verbonden.

Inwerkingtreding bestemmingsplan

Het bestemmingsplan treedt in werking op de dag na het aflopen van de beroepstermijn. Dat is in dit geval 6 mei 2022. Tenzij voor deze datum, naast beroep, ook een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend.

Voorlopige voorziening

Het indienen van een beroepschrift schort de inwerkingtreding van het bestemmingsplan niet op. Als u een beroepschrift hebt ingediend, kunt u vooruitlopend op de beslissing hierop, om een voorlopige voorziening vragen. Dit verzoek om voorlopige voorziening moet schriftelijk binnen de termijn van de ter inzagelegging worden ingediend. Het verzoek om voorlopige voorziening kan worden ingediend bij de Raad van State, Afdeling Bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 EA te Den Haag.

 

Naar boven