Kennisgeving terinzagelegging ontwerpbesluit Alcoholwetvergunning Stichting Dorpshuis Vaesrade, Servatiusstraat 10a te Nuth

Terinzagelegging ontwerpbesluit Alcoholwetvergunning Stichting Dorpshuis Vaesrade, Servatiusstraat 10a te Nuth

De burgemeester van de gemeente Beekdaelen maakt bekend dat een aanvraag voor een alcoholwetvergunning is ontvangen van Stichting Dorpshuis Vaesrade voor de openbare inrichting Dorpshuis Vaesrade gelegen aan de Servatiusstraat 10a te Nuth.

Op de voorbereiding van een beslissing op een aanvraag voor een alcoholwetvergunning voor een paracommerciële rechtspersoon is de uniforme openbare voorbereidingsprocedure van toepassing (afdeling 3.4 Algemene wet bestuursrecht).

Terinzagelegging

Het ontwerp van het te nemen besluit wordt gedurende een periode van 6 weken, vanaf 20 januari 2022, ter inzage gelegd op het gemeentehuis aan de Kloosterlaan 7 te Schinveld. Inzage is alleen mogelijk op afspraak.

Indienen zienswijzen

Gedurende de inzagetermijn kunt u mondeling of schriftelijk uw zienswijze op het ontwerpbesluit naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen dienen gericht te zijn aan de Burgemeester van Beekdaelen, Postbus 22000, 6360 AA Nuth. Vermeldt u daarbij het zaaknummer APV-2021-272. Voor mondelinge zienswijzen dient u telefonisch een afspraak te maken.

Nadere informatie

Voor verdere inlichtingen of het maken van een afspraak voor het indienen van een mondelinge zienswijze, kunt u contact opnemen met cluster APV/Bijzondere wetten, bereikbaar op telefoonnummer 088-4502000.

Naar boven