Wijzigingsbesluit Beleidsregels fysieke leefomgeving Amersfoort inzake aanwijzing Eemplein als locatie voor de snuffelmarkt

Artikel 1 de “beleidsregels fysieke leefomgeving Amersfoort” worden als volgt gewijzigd:

A

Artikel 4.1 lid 1 wordt als volgt gewijzigd:

 

Bestaande tekst

Nieuwe tekst

Artikel 4.1 Dag, tijd en plaats van de markt

1.

De markt wordt, behoudens het bepaalde in het tweede en derde lid van dit artikel, gehouden op woensdag op het Kraailandhof in Hoogland, donderdag op de Beurs in Kattenbroek en vrijdag op de Hof en het Lieve Vrouwekerkhof van 8.00 uur tot 13.00 uur en op zaterdag op de Hof van 9.00 uur tot 17.00 uur. De Snuffelmarkt wordt, behoudens het bepaalde in het tweede en derde lid van dit artikel, gehouden op iedere eerste zaterdag van de maand met uitzondering van januari, en van april tot november tevens iedere derde zaterdag van de maand, van 8.30 uur tot 15.30 uur op het Lieve Vrouwekerkhof. De Boerenmarkt wordt, behoudens het tweede en derde lid van dit artikel, gehouden op vrijdag van 11.00 uur tot 17.00 uur op het Eemplein. Deze locaties, alsmede de betreffende op- en afritten, toegangen, doorgangen en logistieke aan- en afrijroutes, worden als marktterrein beschouwd.

(…)

Artikel 4.1 Dag, tijd en plaats van de markt

1.

De markt wordt, behoudens het bepaalde in het tweede en derde lid van dit artikel, gehouden op woensdag op het Kraailandhof in Hoogland, donderdag op de Beurs in Kattenbroek en vrijdag op de Hof en het Lieve Vrouwekerkhof van 8.00 uur tot 13.00 uur en op zaterdag op de Hof van 9.00 uur tot 17.00 uur. De Snuffelmarkt wordt, behoudens het bepaalde in het tweede en derde lid van dit artikel, gehouden op iedere eerste zaterdag van de maand met uitzondering van januari, en van april tot november tevens iedere derde zaterdag van de maand, van 8.30 uur tot 15.30 uur op het Eemplein. De Boerenmarkt wordt, behoudens het tweede en derde lid van dit artikel, gehouden op vrijdag van 11.00 uur tot 17.00 uur op het Eemplein. Deze locaties, alsmede de betreffende op- en afritten, toegangen, doorgangen en logistieke aan- en afrijroutes, worden als marktterrein beschouwd.

(…)

Artikel 2 citeertitel en inwerkingtreding

  • 1.

    Dit besluit heet “Wijzigingsbesluit Beleidsregels fysieke leefomgeving Amersfoort inzake aanwijzing Eemplein als locatie voor de snuffelmarkt”

  • 2.

    Dit besluit treedt in werking op de eerste dag na die van de bekendmaking.

Vastgesteld in de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van 15 maart 2022.

de burgemeester,

de gemeentesecretaris,

Naar boven