Toepassing belemmeringenwet privaatrecht

De burgemeester van de gemeente Nederweert maakt bekend dat met ingang van 31 maart 2022 tot en met 13 april 2022 het verzoek d.d. 11 januari 2022 van N.V. Waterleiding Maatschappij Limburg (hierna: WML) aan de minister van Infrastructuur en Waterstaat (Rijkswaterstaat Corporate Dienst te Utrecht) ter inzage ligt in het gemeentehuis, gelegen aan het Raadhuisplein 1, 6031 VR te Nederweert. Als u de stukken in wilt zien, kunt u zich tijdens de openingstijden van het gemeentehuis melden bij de centrale klantenbalie waar de stukken ter inzage liggen.

Dit betreft een verzoek om met toepassing van de Belemmeringenwet Privaatrecht aan de rechthebbende van het perceel kadastraal bekend als sectie O nummer 914, te gemeente Nederweert de gedoogplicht op te leggen ten behoeve van de aanleg en instandhouding van de drinkwatertransportleiding Weert-Ospel.

Overeenkomstig artikel 2, vierde lid, van de Belemmeringenwet Privaatrecht wordt er tevens een hoorzitting gehouden. Tijdens deze hoorzitting kunnen bezwaren worden ingediend en kan overleg worden gepleegd met de verzoeker WML.

De hoorzitting zal plaatsvinden op 14 april 2022 om 15.30 uur in het Gouvernement, Limburglaan 10, 6229 GA te Maastricht. U wordt verzocht vóór 13 april 2022 kenbaar te maken dat u op genoemde datum uw bezwaren naar voren wenst te brengen. Dit doet u door een e-mail te sturen naar de Provincie Limburg, e-mailadres: rechtsbescherming@prvlimburg.nl én naar Rijkswaterstaat Corporate Dienst, e-mailadres: CDLoketBP@rws.nl.

De rechthebbende van het kadastrale perceel wordt schriftelijk in kennis gesteld.

Nederweert30 maart 2022

De burgemeester voornoemd,

B.M.T.J. (Birgit) Op de Laak

Naar boven