Ontwerpbestemmingsplan “Ammerzoden herziening 2021, De Hoef” (BP1221)

Dit bestemmingsplan maakt de realisatie van 39 woningen met bijhorende wegen, voetpaden, parkeerplaatsen, groen, wateropvang en speelvoorzieningen mogelijk in het gebied De Hoef in Ammerzoden. Het plangebied is gelegen tussen de Voorstraat, Molenerf, Jan Oomsstraat, Ammerstraat en de Van Milstraat in Ammerzoden. Het betreft de kadastrale percelen Ammerzoden sectie K nummers 906, 1921, 2824, 3118 en 3301.

Inzien

Van 24 maart tot en met 4 mei 2022 ligt het ontwerpbestemmingsplan en de daarbij horende stukken waaronder het beeldkwaliteitsplan (BKP) tijdens de openingstijden voor iedereen ter inzage in het gemeentehuis aan de Kerkstraat 45 in Kerkdriel.

U kunt het bestemmingsplan ook vinden op;

 

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0263.BP1221-ON01

College is voornemens om bij de vaststelling de Crisis en Herstelwet van toepassing te verklaren op het te nemen vaststellingsbesluit.

Reageren

Iedereen kan tijdens de inzagetermijn reageren op het ontwerpplan en het BKP. Uw zienswijze stuurt u onder vermelding van 'BP1221' aan: de gemeenteraad van Maasdriel, Postbus 10.000, 5330 GA Kerkdriel. Wij ontvangen bij voorkeur uw zienswijzen schriftelijk, per e-mail is niet mogelijk!

Als u uw zienswijzen mondeling wilt indienen, kunt u hiervoor contact opnemen met behandelend ambtenaar / projectleider de heer S. Bosch.

BEKENDMAKING ONTWERPBESLUIT WET GELUIDHINDER DE HOEF

Het college van Maasdriel is van plan een hogere geluidsbe­lasting dan de voorkeurswaarde van 48 dB(A) vast te stellen in verband met de realisatie van een woning aan de Ammerstraat binnen het plan De Hoef te Ammerzoden.

Inzien

Het ontwerpbesluit en het verzoek voor vaststelling hogere grenswaarde(n) met de daarbij horende bijlage(n) ligt van 24 maart tot en met 4 mei 2022 voor iedereen ter inzage tijdens de openingstijden in het gemeen­tehuis aan de Kerkstraat 45 in Kerkdriel.

Tijdens de inzagetermijn kunnen belanghebbenden zienswijzen indienen over het ontwerpbesluit bij het college van Maasdriel, Post­bus 10.000, 5330 GA Kerkdriel. Wij ontvangen uw zienswijzen bij voorkeur schriftelijk, per e-mail is niet mogelijk! Als u uw zienswijzen mondeling wilt indienen, kunt u hiervoor contact opnemen met de heer S. Bosch.

Anterieure overeenkomst en addendum voor het plan De Hoef, Maasdriel

Het college maakt ter voldoening aan het bepaalde in art. 6.24, lid 3, Wro bekend dat zij op 7 december 2020 een anterieure overeenkomst ex art. 6.24, lid 1, Wro heeft gesloten voor de planlocatie De Hoef in Ammerzoden. Op 15 maart 2022 heeft het college ingestemd met een addendum (toevoeging) op deze overeenkomst. In dit addendum zijn afspraken vastgelegd die in plaats komen en aanvullend zijn op de afspraken zoals die zijn vastgelegd in de anterieure overeenkomst van 7 december 2020.

Met ingang van 24 maart 2022 ligt een zakelijke beschrijving van de anterieure overeenkomst en het bijbehorende addendum gedurende een periode van zes weken voor een ieder ter inzage op het gemeentehuis te Kerkdriel. Tegen de gesloten overeenkomst en het addendum staat geen bezwaar of beroep open.

Meer informatie

Bel (14 0418) of mail (info@maasdriel.nl) de gemeente en vraag naar de heer S. Bosch.

Naar boven