Ontwerpbeschikking intrekken maatwerkvoorschriften

Klaas Fuitestraat 33a, 8281 BX te Genemuiden, zaaknummer: Z2021-00012959

 

Burgemeester en wethouders van Zwartewaterland

 

maken bekend dat zij van plan zijn de eerder op 23 juli 2015 verleende maatwerkvoorschriften in het kader van het Besluit algemene regels voor inrichtingen milieubeheer (het Activiteitenbesluit) in te trekken voor het bedrijf op het perceel Klaas Fuitestraat 33a te Genemuiden. De in te trekken maatwerkvoorschriften hebben betrekking op het aspect geluid.

 

Het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken liggen tot zes weken na publicatie ter inzage in het gemeentehuis. Wanneer u de documenten in het gemeentehuis wilt inzien, vragen wij u een afspraak te maken. Desgewenst kunt u de documenten digitaal toegestuurd krijgen. Dit kunt u opvragen bij omgevingsloket@odijsselland.nl onder vermelding van zaaknummer Z2021-00012959 .

 

U kunt binnen zes weken vanaf de dag van publicatie, schriftelijk of mondeling inhoudelijke opmerkingen en reacties tegen dit ontwerpbesluit indienen.

 

Schriftelijke zienswijzen stuurt u aan college van burgemeester en wethouders van Zwartewaterland, Postbus 23, 8060 AA Hasselt. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken bij de Omgevingsdienst IJsselland, telefoonnummer 088 525 10 50.

 

Wij ma­ken u erop at­tent dat slechts be­roep te­gen het uit­ein­de­lij­ke be­sluit kan wor­den in­ge­diend als men be­lang­heb­ben­de is.

 

Nadere inlichtingen Omgevingsdienst IJsselland: 088 525 1050. Houd het zaaknummer bij de hand.

 

Naar boven