Ontwerp wijzigingsplan 'Kampsteeg 45, Meijel'

Burgemeester en wethouders van Peel en Maas maken bekend dat, op grond van de artikelen 3.6 en 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, het ontwerp wijzigingsplan 'Kampsteeg 45, Meijel' ter inzage ligt.

 

Wijzigingsplan

De wijziging van het bestemmingsplan voorziet in een juridisch-planologische regeling voor het plangebied op de locatie Kampsteeg 45 te Meijel. Het plan regelt de wijziging van het bouwvlak ten behoeve van een paardenhouderij.

Termijn van inzage

Het ontwerp wijzigingsplan en bijbehorende stukken liggen gedurende 6 weken ter inzage vanaf 18 maart 2022.

Inzien wijzigingsplan

Het ontwerp wijzigingsplan en de onderliggende stukken zijn als volgt raadpleegbaar:

  •  

    Op www.ruimtelijkeplannen.nl via het IDN-nummer: NL.IMRO.1894.WZ0047-ON01

  •  

    Op papier in te zien bij de publieksbalie van het Huis van de Gemeente.Wilt u deze inzien dan dient u hiervoor een afspraak te maken met de medewerkers van de Frontoffice van team vergunningen, Toezicht en Handhaving.

Indienen zienswijzen tegen het ontwerp wijzigingsplan

Tijdens de eerder genoemde termijn kan iedereen een schriftelijke zienswijze indienen tegen het ontwerp wijzigingsplan bij de gemeenteraad van Peel en Maas, postbus 7088, 5980 AB Panningen. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze maakt u een afspraak met mevrouw L. van Melick.

Meer informatie?

Voor meer informatie neemt u contact op metL. vanMelickof een van de andere medewerkers van Team Omgevingsontwikkeling via telefoonnummer 077 306 66 66.

Naar boven