Besluit op aanvraag omgevingsvergunning, nabij de Postelsedijk, de Burgemeester Willekenslaan en De Strook in Reusel, wijzigen en toevoegen van vergunningsvoorschriften ten behoeve van windpark Agro-Wind Reusel

Burgemeester en wethouders maken bekend dat de volgende omgevingsvergunning is verleend:

Locatie:

nabij de Postelsedijk, de Burgemeester Willekenslaan en De Strook in Reusel

Omschrijving:

wijzigen en toevoegen van vergunningsvoorschriften ten behoeve van windpark Agro-Wind Reusel

Besluitdatum:

15 maart 2022

Zaaknummer:

REU-2021-0838

Onderdelen:

  • Milieu

Procedure:

Uitgebreide prodedure waarbij de gemeentelijke coördinatieregeling van toepassing is verklaard. Het besluit is niet gewijzigd ten opzichte van het ontwerp besluit.

Beroep

Belanghebbenden of degenen die een zienswijze hebben ingebracht tegen de ontwerpbeschikking kunnen tegen het besluit een gemotiveerd beroepschrift indienen gericht aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. De termijn voor het indienen van een beroepschrift start op 18 maart 2022 en bedraagt 6 weken.

Voor deze procedure bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is griffierecht verschuldigd. Burgers hebben de mogelijkheid om dit alles ook digitaal via https://digitaalloket.raadvanstate.nl te doen. U moet dan wel over DigiD beschikken.

Indiening van een beroepschrift houdt niet in dat de werking van het besluit wordt uitgesteld. Daarom kan aan de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State worden gevraagd een voorlopige voorziening te treffen (verzoek om schorsing van het besluit). Zo’n verzoek kan alleen worden ingediend als ook beroep is ingesteld.

Op voorliggend besluit is de Crisis- en herstelwet van toepassing. Dit betekent dat belanghebbenden in het beroepschrift moeten aangeven welke beroepsgronden zij aanvoeren tegen de besluiten. Na afloop van de inzagetermijn van zes weken kunnen geen nieuwe beroepsgronden meer worden aangevoerd. In het beroepschrift dient ook te worden vermeld dat de Crisis- en herstelwet van toepassing is.

Het besluit ligt gedurende zes weken ter inzage. Inzage van stukken kan alleen op afspraak (via e-mail: vergunningen@kempengemeenten.nl of telefoonnummer 0497-650650). Om stukken in te zien, moet u minimaal twee werkdagen van te voren een afspraak maken. Dan zorgen wij ervoor dat de stukken voor u beschikbaar zijn.

Naar boven