RECTFICATIE: Kennisgeving ontvangen aanvraag omgevingsvergunning 1e fase voor het afwijken van het bestemmingsplan voor Zuidtangent (spooronderdoorgang, fly-over en verkeerslus)

Op 3 maart 2022 is een aanvraag omgevingsvergunning ontvangen voor het afwijken van het bestemmingsplan voor de spooronderdoorgang, fly-over en verkeerslus op de locatie Zuidtangent. De aanvraag is geregistreerd onder zaaknummer 2022-001595.De aanvraag betreft de volgende activiteiten:

  • aanvraag 1e fase omgevingsvergunning op locatie Zuidtangent

Procedure

Op deze aanvraag is nog niet beslist. Tegen een aanvraag kunt u geen bezwaar maken. Het college van Dijk en Waard maakt bekend dat de aanvraag wordt afgehandeld via de uitgebreide voorbereidingsprocedure in plaats van de reguliere procedure zoals vermeld in de kennisgeving d.d. 10 maart 2022.

De beslistermijn voor de uitgebreide procedure bedraagt maximaal 26 weken en kan eenmaal verlengd worden met 6 weken. Zienswijzen op de ontwerpbeschikking kunnen t.z.t. door een ieder tot 6 weken na de ter inzage legging schriftelijk bij burgemeester en wethouders worden ingebracht. Van die terinzagelegging volgt later in de procedure een aparte publicatie.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via post@dijkenwaard.nl of telefoonnummer (072) 575 55 55.

Naar boven