Vastgesteld ‘bestemmingsplan Oppe Stein te Offenbeek’ met besluit hogere geluidwaarden

Overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening maken wij bekend dat de gemeenteraad in de vergadering van 8 maart 2022 het ‘bestemmingsplan Oppe Stein te Offenbeek’ gewijzigd heeft vastgesteld. Het raadsbesluit en het vastgestelde bestemmingsplan liggen met ingang van donderdag 17 maart 2022 voor een ieder gedurende zes weken (dit is tot donderdag 28 april 2022) ter inzage bij de Klantenbalie in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 in Reuver.

Het plan regelt de realisatie van maximaal 33 huurwoningen in de nieuwbouwwijk Oppe Brik in Offenbeek. De woningen worden gebouwd op de nog lege bouwlocatie naast het spoor. De woningen worden als nul-op-de-meter uitgevoerd.

Besluit hogere geluidwaarden

Het door ons vastgestelde besluit hogere waarden voor de ten hoogst toelaatbare geluidbelasting spoorweglawaai ten behoeve van het oprichten van bovengenoemde woningen, en het bijbehorend akoestisch onderzoek liggen eveneens ter inzage.

Het plan met de bijbehorende stukken is digitaal raadpleegbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het ID-nummer van het vastgestelde bestemmingsplan is: NL.IMRO.0889.BPOppeStein-VA01. Het plan met de bijhorende stukken is ook digitaal te raadplegen via de website www.beesel.nl onder Inwoners > Bouwen > Bestemmingsplannen, overzicht > Vastgesteld.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan door een belanghebbende beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Een ieder die zich niet kan verenigen met aangebrachte wijzigingen kan eveneens van deze beroepsmogelijkheid gebruik maken. Het besluit tot vaststelling treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt tenzij degene die beroep instelt tevens binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening indient bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Dan treedt het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer B. Peelen, Team Ruimtelijke ontwikkeling, telefoonnummer 077- 4749292.

Reuver, 16 maart 2022

 

Naar boven