Vastgesteld bestemmingsplan artikel 3.6 Wro “Actualisatie Vroomshoop Woongebied WP Koninginneweg 21”

Burgemeester en wethouders van Twenterand maken bekend dat zij op 1 maart 2022 het volgende

wijzigingsplan hebben vastgesteld:

Actualisatie Vroomshoop Woongebied WP Koninginneweg 21

Het wijzigingsplan heeft ten doel om ten oosten van de woning aan de Koninginneweg 21 te Vroomshoop één vrijstaande woning te realiseren. Het identificatienummer van het wijzigingsplan is NL.IMRO.1700.202001BPVHWP-vas1.

Ten opzichte van het ontwerpwijzigingsplan zijn bij de vaststelling van het plan enkele wijzigingen aangebracht. De wijzigingen zijn:

de noordelijk gelegen gronden zijn buiten beschouwing gelaten. Er wordt één kavel aan de Julianastraat opgenomen.

Ter inzage legging

Het plan ligt ter inzage vanaf donderdag 10 maart 2022.

U kunt het wijzigingsplan digitaal inzien via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het plan is eveneens digitaal in te zien via www.twenterand.nl/digitaalinzien

TIJDELIJKE MAATREGEL TER VOORKOMING VAN VERSPREIDING COVID-19.

Eventuele stukken kunt u op aanvraag digitaal ontvangen. Wij verzoeken u telefonisch contact op te nemen met het vermelde telefoonnummer van het gemeentehuis zodat wij uw specifieke verzoek kunnen behandelen.

Het is op dit moment niet mogelijk om de stukken op het gemeentehuis in te zien.

Beroepsmogelijkheden

Van vrijdag 11 maart 2022 tot en met donderdag 21 april 2022 kunnen belanghebbenden tegen het wijzigingsplan beroep instellen. Verder kunnen ook niet-belanghebbenden die bij het ontwerpwijzigingsplan hun zienswijzen kenbaar hebben gemaakt tegen het wijzigingsplan beroep instellen.

Het beroep moet schriftelijk worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA DEN HAAG. Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om een voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Naar boven