COEVORDEN: VASTSTELLING STRAATNAAM TE ERM

 

Een bestaande weg gelegen tussen de wegen Oostereind en Wienbargsteeg in Erm (buitengebied) wordt momenteel aangeduid als Wienbargsteeg. Deze aanduiding is historisch onjuist en voor de weggebruiker onduidelijk. Dorpsbelangen Erm heeft aangeven dat het beter is om dit gedeelte weg als "Dikke Zand" te duiden. In de volksmond wordt de weg, vanwege een daaraan-liggende bult zand, “Dikke Zand” genoemd.

 

Ook is het gewenst een gedeelte van de bestaande weg “Oude Rijksweg” aan te duiden als Oostereind. De aan deze weg gelegen woningen hebben al de adressering “Oostereind”. De huidige aanduiding is daarnaast ook verwarrend voor hulpdiensten.

 

Het college heeft 16 maart 2021 dan ook besloten het weggedeelte zoals in groen is aangegeven op situatieschets 21.061-01 van 23 februari 2021 te wijzigen in Dikke Zand en het weggedeelte zoals in oranje is aangegeven op situatieschets 21.061-01 van 23 februari 2021 te wijzigen in Oostereind.

 

Ter inzage

Het besluit en de bijbehorende tekening ligt ter inzage van 12 januari 2022 tot en met 22 februari 2022. Het besluit is voor iedereen in te zien bij het Klant Contact Centrum.

 

Bezwaar

Belanghebbenden kunnen gedurende bovengenoemde termijn bezwaar indienen. De bezwaren moeten gemotiveerd zijn.

 

Naar boven