Voorbereidingsbesluit bestemmingsplan Koningin Wilhelmina Boulevard

Burgemeester en wethouders van Noordwijk maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.7 lid 7 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 21 december 2021 een voorbereidingsbesluit heeft genomen.

Locaties

Het betreft een aantal locaties aan de Koningin Wilhelmina Boulevard die in het bestemmingsplan Zeewaardig de bestemming Wonen hebben. Voor een exacte weergave van de locaties wordt verwezen naar www.ruimtelijkeplannen.nl.

Regeling

Bij het voorbereidingsbesluit is bepaald:

1. dat het verboden is in het gebied waar het voorbereidingsbesluit van kracht is het gebruik van de begane grond te wijzigen, voor zover het betreft het wijzigen naar de functie wonen;

2. dat het bevoegd gezag bij omgevingsvergunning kan afwijken van het onder 1 genoemde verbod, mits de voorgenomen wijziging van het gebruik niet strijdig is met het in voorbereiding zijnde bestemmingsplan.

Inwerkingtreding

Het voorbereidingsbesluit treedt de dag van bekendmaking in werking. Het heeft een werkingsduur van maximaal één jaar.

Ter inzage

Het voorbereidingsbesluit ligt met ingang van woensdag 12 januari 2022 tot en met 23 februari 2022 voor een periode van 6 weken ter inzage. Het is in te zien in het gemeentehuis aan de Voorstraat 42 en via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl met de plancodering: NL.IMRO.0575.VBKWBoulevard-VA01.

In verband met de geldende beperkingen wegens de volksgezondheid is inzage in het gemeentehuis alleen mogelijk op afspraak. Inzien kan alleen van 9:00-12:00 uur en tussen 14:00-16:00 uur. Voor het maken van een inzage-afspraak kunt u bellen met +31 (0)71 36 60 000. U wordt echter dringend verzocht het plan digitaal te bekijken en alleen een afspraak te maken als dit niet anders kan.

Bezwaar/beroep

Tegen een voorbereidingsbesluit is geen bezwaar of beroep mogelijk (artikel 8:5 Algemene wet bestuursrecht).

Naar boven