Ontwerpwijzigingsplan “Buitengebied; Rooijseweg 61”

Burgemeester en wethouders maken bekend dat vanaf donderdag 10 maart 2022 tot en met woensdag 20 april 2022, het ontwerpwijzigingsplan “Buitengebied; Rooijseweg 61"(NL.IMRO.0848.BPWBUITENGEBIED-ON01) ter inzage ligt bij de balies in het gemeentehuis (tijdens openingstijden).

Het ontwerpwijzigingsplan is ook te raadplegen via de website van de gemeente, www.sonenbreugel.nl / bestemmingsplan bekijken of direct via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het ontwerpwijzigingsplan heeft betrekking op het omzetten van de agrarische bestemming naar de bestemming wonen. Daarbij wordt het bouwvlak verkleint, worden stallen gesloopt en wordt de voormalige bedrijfswoning een burgerwoning.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder zijn of haar zienswijze met betrekking tot het ontwerpwijzigingsplan kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan de gemeenteraad van Son en Breugel, Postbus 8, 5690 AA te Son en Breugel onder vermelding van “Zienswijze ontwerpwijzigingsplan Buitengebied; Rooijseweg 61”.

Indien u mondeling uw zienswijze kenbaar wilt maken, dient u vóór het einde van de periode van terinzagelegging, een afspraak te maken met een medewerker van het team Ruimte, Economie en Duurzaamheid, via T 0499-491491.

 

Naar boven