Gemeente Oldambt, Gewijzigde vaststelling facetbestemmingsplan ‘karakteristieke panden Winschoten centrum, bedrijventerrein Winschoten, Hamdijk Bad Nieuweschans’

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Oldambt maakt bekend dat de gemeenteraad van de gemeente Oldambt bij besluit van 31 januari 2022 het facetbestemmingsplan ‘karakteristieke panden Winschoten centrum, bedrijventerrein Winschoten, Hamdijk Bad Nieuweschans.’ Gewijzigd heeft vastgesteld. Deze publicatie volgt uit artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht.

Het bestemmingsplan is gewijzigd vastgesteld ten opzichte van het ontwerp bestemmingsplan. De betreffende wijzigingen zijn opgenomen in de bij het raadsbesluit behorende zienswijzennota.

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt gedurende zes weken ter inzage, te weten vanaf 10 maart 2022. Het bestemmingsplan is digitaal beschikbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl. U kunt het plan raadplegen door bij het tabblad ID de plancode in te vullen. De plancode van het plan is: NL.IMRO.1895.24BP0001-0401. Ook de planbestanden zijn hier digitaal te raadplegen. De stukken kunnen ook worden ingezien in het gemeentehuis.

Er bestaat voor belanghebbenden de mogelijkheid om gedurende 6 weken vanaf de datum van terinzagelegging beroep tegen het bestemmingsplan in te stellen bij de Raad van State, afdeling bestuursrechtspraak, postbus 20019, 2500 AE Den Haag. Voor het indienen van een beroepschrift of een voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Het instellen van beroep heeft geen schorsende werking. Het bestemmingsplan treedt na afloop van de beroepstermijn in werking, tenzij een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling. Dan treedt het plan in ieder geval niet eerder in werking dan nadat een beslissing op dat verzoek is genomen.

 

Naar boven