Gemeente Beekdaelen - maatwerkvoorschriften activiteitenbesluit milieubeheer reguliere voorbereidingsprocedure - Thull 15, Schinnen

Kennisgeving maatwerkvoorschriften Activiteitenbesluit milieubeheer Reguliere voorbereidingsprocedure

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Beekdaelen maken bekend dat een besluit is genomen:

Maatwerkvoorschriften Activiteitenbesluit milieubeheer

Voor: maatwerkvoorschriften

Locatie: Meens Bierbrouwerij B.V., Thull 15, 6365 AC Schinnen

Datum besluit: 18 maart 2021

Zaaknummer: 2020-206626

Het besluit is op 18 maart verzonden aan de aanvrager.

Inzage

Het besluit en de bijbehorende stukken liggen ter inzage van 19 maart 2021 t/m 29 april 2021 in het gemeentehuis van Beekdaelen. Vergunningsbesluiten worden gedurende de inzagetermijn ook gepubliceerd op www.officielebekendmakingen.nl (klik op officiële bekendmakingen)

Rechtsbescherming

Als het besluit uw belang rechtstreeks raakt en u het met de inhoud van dit besluit niet eens bent, kunt u van 19 maart 2021 t/m 29 april 2021 bezwaar maken. Op deze procedure is de Algemene wet bestuursrecht van toepassing. Het bezwaarschrift moet worden ondertekend en moet ten minste bevatten: naam en adres van de indiener; de datum; een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht en de gronden van het bezwaar (motivering). Het bezwaarschrift moet worden gericht aan: College van Burgemeester en Wethouders van Beekdaelen, Postbus 22000, 6360 AA Nuth.

Het indienen van een bezwaarschrift heeft geen schorsende werking. Als u een bezwaarschrift heeft ingediend, dan kunt u tevens een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Limburg, sector bestuursrecht, Postbus 950, 6040 AZ Roermond of digitaal met DigiD via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht.

Inwerkingtreding

Dit besluit treedt in werking met ingang van de dag volgend op de dag waarop dit besluit is verzonden aan de aanvrager. Indien de Voorzieningenrechter positief beslist op een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening als bedoeld in artikel 8:81 van de Algemene wet bestuursrecht, wordt de werking van het onderhavige besluit geschorst.

Informatie

RUD Zuid-Limburg, telefoon: +31 43 389 78 12

Bovengenoemde verleende c.q. geweigerde vergunning kunt u momenteel niet inzien in het gemeentehuis in Schinveld, omdat deze locatie is gesloten voor burgers i.v.m. het coronavirus. U kunt hiervoor een telefonische afspraak maken via het algemene nummer van de gemeente 088 – 450 20 00.

 

Naar boven