Gedoogbeschikking Kleiduifschieten, Oostelijke Spuikanaalweg te Rilland

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Reimerswaal hebben daarom besloten voor 2021 opnieuw een gedoogbeschikking te verlenen voor het schieten van kleiduiven voor de locatie Oostelijke Spuikanaalweg 5 in Rilland, kadastraal bekend RMWOON00273. Deze gedoogbeschikking is geldig van 1 april 2021 tot en met 30 september 2021. Uiteraard gelden de landelijke en Zeeuwse regels met betrekking tot de corona-crisis onverkort.

 

Beroep

Tegen deze gedoogbeschikking kan gedurende een termijn van zes weken schríftelijk door degenen die redelijkerwijs niet in staat is geweest een zienswijze tegen de ontwerp-gedoogbeschikking in te dienen, beroep worden ingesteld bij de rechtbank Zeeland-West-Brabant, Team bestuursrecht, Postbus 90006, 4800 PA Breda.

 

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer Schouten van de afdeling Bouwen, Milieu en Handhaving. Hij is bereikbaar via ons centrale telefoonnummer 14 0113 of via gemeente@reimerswaal.nl. Als u reageert op deze brief, wilt u dan ons zaaknummer Z20.011922 vermelden?

 

 

 

Met vriendelijke groet,

burgemeester en wethouders van Reimerswaal

Naar boven