Kennisgeving ontwerpbesluit Archeologische Monumentenvergunning

 

 

De minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, I. van Engelshoven, maakt bekend dat zij voornemens is in het kader van de artikelen 11, tweede lid, en 14, eerste lid, van de Monumentenwet 1988 en afdeling 3.4 van de wet Algemene wet bestuursrecht voornemens is een archeologische monumentenvergunning te verlenen voor de aanleg van een dam met duiker: 't Zandt B-760 (Rijksmonumentnummer 46193/Tuindersweg 2) te Loppersum.

 

Ter inzage

In dit kader ligt het ontwerpbesluit met bijbehorende stukken ter inzage van 25 maart tot en met 5 mei 2021 in het gemeentehuis te Loppersum.

 

Bezwaar

Tijdens de periode van ter inzagelegging kunnen schriftelijk of mondeling zienswijzen worden ingebracht. Zij moeten worden gericht aan ons college. Zonder afspraak is het niet mogelijk om het gemeentehuis binnen te lopen en de stukken in te kunnen zien ten tijde dat de maatregelen i.v.m. het coronavirus gelden. Kijk voor de laatste stand van zaken op www.eemsdelta.nl of bel 140596 voor het maken van een afspraak.

 

U kunt het beroep- en verzoekschrift ook digitaal indienen bij de rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

 

Naar boven